Sportblessures en Sportpodotherapie. Wat doet een sportpodotherapeut?

Een slechte voetstand, verkeerde sportschoenen of een povere hygiëne zijn vaak de oorzaak van slepende sportblessures. De podotherapeut onderzoekt, test, behandelt en adviseert veel sporters bij de beoefening van hun sport. PodoXpert heeft veel ervaring met sportblessures en werkt dan ook regelmatig samen met diverse sportverenigingen, ook voor wat betreft het leveren van (aantrekkelijk geprijsde) verzorgingsmaterialen.

Sportklachten

Met welke klachten ga je naar een sportpodotherapeut? Kijk op de pagina VOETKLACHTEN voor meer informatie over een specifieke klacht!

  •  Chronische voetklachten
  •  Shinsplints (scheenbeenirritatie)
  •  Afwijkingen van tenen en nagels
  •  Blessures
  •  Klachten aan enkel, knie, heup en rug
  •  Krakend gevoel onder de hiel (kalkafzetting)
  •  Achillespeesklachten
  •  Hielpijn
  •  Sever Schinz (kinderen)

Voetproblemen bij hardlopen!

Problemen tijdens of na hardlopen, last van pijnlijke voeten, enkels of knieën? Elke laatste vrijdag van de maand tussen 13.00 uur en 15.30 uur zullen wij als PodoXpert Nieuwegein, samen met Alex Dubbers van Summit Sport, de oorzaak van uw probleem aan te pakken. Locatie: Summit Sport (Hildo Kropstraat 6, tegenover de Nettorama, Nieuwegein. Graag van tevoren even bellen (030-6032346) voor het maken van een afspraak, zodat u niet te lang hoeft te wachten.

Specialist en adviseur op sport(schoen)gebied

Constant Kivits, de ervaren podotherapeut van PodoXpert IJsselstein, met een specialisatie in sport en met 30 jaar intensieve sportervaring, werkt veel samen met andere specialisten op sport(schoen)gebied, zoals lopen, wintersport en fietsen. Hebt u voet- en/of bewegingsklachten tijdens het sporten? Maak eens een afspraak met Constant Kivits, hij kan u niet alleen helpen met deze klachten maar ook een professioneel schoenadvies geven.

Podotherapie Waalre heeft nu ook een erkend sportpodotherapeut

Podotherapeut Nicole Couteaux aan de Molenstraat in Waalre is nu ook erkend sportpodotherapeut. Ze werkte al met sporters, fysiotherapeuten en sportverenigingen, maar heeft nu haar specialiteit verder uitgediept. Hebt u - of uw kind - last van pijnklachten bij het sporten, maak dan gerust eens afspraak met deze specialist.