Afspraak maken mag zonder verwijskaart van uw huisarts

Was het vroeger nog gebruikelijk om met klachten aan voeten of het bewegingsapparaat eerst naar uw huisarts te gaan voor verdere verwijzing, dat is sinds 1 augustus 2011 niet meer nodig. De huisarts bepaalde voorheen nog of een specialist, in dit geval een podotherapeut, nodig was voor verder onderzoek en behandeling. Lees verder

Afspraak of informatie

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met een PodoXpert vestiging het dichtst bij u in de buurt. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie, praktische vragen of een directe doorverbinding met uw eigen podotherapeut. Als deze even niet beschikbaar is, zorgen we dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld.

Online afspraak maken

U kunt nu ook online een afspraak maken Via dit formulier kunt u uw voorkeuren kenbaar maken. Op werkdagen krijgt u dan binnen 8 werkuren een bevestiging.
Let op: de vestigingen hebben niet allemaal dezelfde openingstijden!

Bereikbaarheid

Onze podotherapiepraktijken zijn allemaal zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en bijna altijd mogelijk voor de deur van de praktijk. We hebben geen wachttijden, dus een afspraak is altijd wel binnen een week mogelijk.

Algemene informatie

PodoXpert Nederland
Touwlaan 25
3401 CA IJsselstein
Tel.: 030 - 687 07 08
E-mail: .