Langdurige voetklachten? LOOP ER NIET MEE DOOR!

Heeft u al langer voet- of bewegingsklachten, maar u wijt het probleem misschien aan leeftijd, slijtage óf u hoopt dat het vanzelf weer overgaat? Vaak is er iets aan te doen! Ermee doorlopen kan zelfs uw problemen verergeren. Inzet van onze behandeling is allereerst het oplossen van de klachten of - in geval van chronische aandoeningen - het zoveel mogelijk beperken van pijn en het optimaliseren van uw bewegingsvrijheid.

Zonder verwijskaart naar de podotherapeut!

Een afspraak maken met een podotherapeut kan altijd zonder verwijzing. Lees meer!

Hebt u een specifieke klacht of een vraag waarvan u misschien denkt dat het geen afspraak waard is? Bel ons gerust op informatienummer 030 - 687 07 08 of stuur ons een e-mail naar vragen@podoxpert.nl

Klachten en diagnoses

U hebt een verwijzing of een diagnose gehad van uw huisarts of u zit met een klacht waar u niet goed raad mee weet? Waarmee kunt u zoal naar een podotherapeut:


Naast het fysiek behandelen van genoemde klachten geeft de podotherapeut veel voorlichting en (bewegings)advies ter voorkoming en bestrijding van deze (chronische) klachten. Maak vrijblijvend een afspraak met de vestiging van uw keuze, loop er dus niet mee door!