Waarom kiezen voor een PodoXpert?

PodoXpert zet zich in de markt als een keurmerk, een garantie voor kwaliteit naar patiënten toe en kan door haar omvang een serieuze gesprekspartner zijn voor verzekeraars, overheid, leveranciers en betrokken collega's in de zorg.

Regionale dekking en specialismen

Onze podotherapeuten worden grondig gescreend op zowel kwaliteit, eventuele specialismen, alsook hun omgang met patiënten en hun collega's. Immers; bij ziekte of verlof van uw eigen PodoXpert mag de behandeling daar nooit onder lijden en moet zijn of haar (vaste) vervanger volledig op de hoogte zijn van uw situatie. Door de goede regionale dekking komen alle specialismen van onze podotherapeuten, zoals bijvoorbeeld sport of shockwavetherapie, het best tot hun recht voor al onze patiënten.

Bereikbaarheid

Onze podotherapiepraktijken zijn allemaal zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en bijna altijd mogelijk voor de deur van de praktijk. We hebben geen wachttijden, dus een afspraak is altijd wel binnen een week mogelijk.

Keurmerk Kwaliteit voor PodoXpert

PodoXpert heeft door vast te houden aan haar kernwaarden - aandacht en tijd voor patiënt en zorgverlening - een hoge kwaliteitsnorm in de podotherapie. Daarvoor heeft PodoXpert dan ook een certificaat Praktijkkeurmerk gekregen. Dit keurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het Praktijkkeurmerk dat onze praktijken nu mogen voeren, maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg, patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en overheid, zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van PodoXpert.