De organisatie

PodoXpert - met eigenaar en podotherapeut Constant Kivits - heeft het hoofdkantoor (tevens praktijk) in IJsselstein. Daarnaast beschikt PodoXpert over nog een aantal vestigingen, allen in de regio Utrecht, aangestuurd door meerdere podotherapeuten.

Toekomstvisie

PodoXpert heeft een duidelijke visie als het gaat om zorgverlening. Niet alleen binnen de huidige vorm van podotherapie en voetverzorging, maar zeker ook naar de toekomst toe. De zorgmarkt is sterk in beweging, de druk op de zorgverlener wordt groter, zeker op administratief gebied. Daarbij zien we – tegen wil en dank - ook commerciële belangen langzaam hun intrede doen. De verhouding tussen zorg verlenen en de overige praktijkverplichtingen komt zo behoorlijk uit balans te liggen. Daarmee komen we dan ook direct bij de kernwaarde van PodoXpert. Ondanks de arbeidsintensieve regelgeving streven we ernaar om primair een zorgverlener te zijn met passie voor het vak. Zo houden we de kwaliteit van onze zorgverlening op hoog niveau.

Samenwerking

Samenwerking met gerelateerde zorgverleners/doorverwijzers zoals huisartsen, fysiotherapeuten, (medisch) pedicures en orthopedisch schoenmakers is geen streven maar een ‘must’! Dat is in het belang van de podotherapeut en de zorgverlening, maar vooral in het belang van zijn patiënt. Korte lijnen tussen specialisten die van elkaar weten hoe ze werken, dat is PodoXpert!