Visie

PodoXpert heeft een duidelijke visie als het gaat om zorgverlening en hoe hier intern en extern mee om te gaan. Niet alleen binnen de huidige vorm van podotherapie en voetverzorging, maar zeker ook naar de toekomst toe. Om hier vorm aan te geven hebben we een korte leidraad opgesteld, die aangeeft waar de organisatie en medewerkers voor staan.

Mission statement

“Het bieden van kwalitatief de best mogelijke zorg, door inzet van de meest getalenteerde zorgverleners, in een fysiek en sociaal optimale werkomgeving, met persoonlijke en flexibele ondersteuning vanuit een strakke organisatie!”

Identiteit

Een PodoXpert is méér dan een podotherapeut! Hij is breed opgeleid, kwaliteitsbewust, beheerst alle facetten van het vak en zet de motivatie ván- en zorg vóór zijn cliënt altijd centraal. Hij is ‘zakelijk’ empatisch, vriendelijk, zelfstandig, proactief en punctueel. Hij staat open voor innovatie en educatie om zo de ‘beste’ in zijn vak te blijven. Groei van de organisatie is daarom altijd ondergeschikt aan deze kwaliteitsnorm!

Normen en waarden

Collegialiteit naar zorgverleners is een vanzelfsprekendheid, samenwerking met hen ziet een PodoXpert als ontwikkeling van zijn vak en kunde. Binnen het kader van zijn identiteit en zijn streven naar persoonlijke groei werkt hij mee om de naam ‘PodoXpert’ verder uit te bouwen.

Educatie

De organisatie zorgt voor kwalitatief hoogwaardig (aanvullend) onderwijs om de professionele en persoonlijke groei van haar medewerkers te kunnen handhaven en/of te verbeteren om zo met het merk “PodoXpert” te kunnen meegroeien.