Praktijk voor podotherapie en sportpodotherapie in Houten, ook voor Werkhoven, Odijk, Driebergen, Bunnik - impressie praktijk

Locatie:

Pelmolen 2, 3994 XZ Houten - KvK
PodoXpert Houten is gevestigd in het pand van Care Orthopedie!

Telefoon / e-mail:

Podotherapie: 030 687 07 08 / houten@podoxpert.nl

Uw specialist:

Podotherapeut: Nicole Couteaux

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

Openingstijden:

Woensdag van 7.30 - 15.30 uur

Klachten en diagnoses

U zit met een klacht waar u niet goed raad mee weet of u hebt een verwijzing of een diagnose gehad van uw huisarts? Waarmee gaat u naar een podotherapeut?

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tijdens kantooruren.
Behandelingen vinden uitsluitend plaats in de praktijk en op afspraak.

Nu ook ONLINE AFSPRAAK maken bij PodoXpert

Vanaf nu kunt u ook online een afspraak maken bij de Podoxpert-praktijk. U kunt via dit formulier een voorkeur aangeven in dag, datum en tijdvak. De bevestiging/voorstel krijgt u dan binnen 8 werkuren toegestuurd.

Vergoeding en eigen risico

De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en vallen daarom niet onder uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding is echter verschillend per maatschappij en per polis. Lees verder

Inloopmiddag praktijk in Houten

Er is op dit moment geen inloop(mid)dag gepland!

Keurmerk Kwaliteit voor PodoXpert

PodoXpert heeft door vast te houden aan haar kernwaarden - aandacht en tijd voor patiënt en zorgverlening - een hoge kwaliteitsnorm in de podotherapie. Daarvoor heeft PodoXpert dan ook een certificaat Praktijkkeurmerk gekregen. Dit keurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het Praktijkkeurmerk dat deze praktijk nu mag voeren, maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg, patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en overheid, zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van deze praktijk.