Praktijk voor podotherapie in IJsselstein, Benschop en Lopik impressie praktijk
Touwlaan 25, 3401 CA, IJsselstein - KvK

PodoXpert nieuwe Hoofdsponsor IJsselsteinloop

De komende 3 jaar (t/m 2019) is PodoXpert naamgevend hoofdsponsor van de (lokaal wereldberoemde) hardloopwedstrijd De IJsselsteinloop! Bijna 3000 hardlopers, van klein naar groot, van fanatiek naar ‘voor de lol’, maken van dit evenement ieder jaar een bijzonder gezellige happening. Lees meer

Telefoon / e-mail:

Podotherapie: 030 687 07 08 / ijsselstein@podoxpert.nl

Uw specialisten:

Podotherapie: Constant Kivits, Femke Pieksma, Rianda van der Heiden,

Openingstijden:

Podotherapie: Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Bezoek alleen op afspraak

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tijdens kantooruren.
Behandelingen vinden uitsluitend plaats in de praktijk en op afspraak.

Nu ook ONLINE AFSPRAAK maken bij PodoXpert

Vanaf nu kunt u ook online een afspraak maken bij de Podoxpert-praktijk. U kunt via dit formulier een voorkeur aangeven in dag, datum en tijdvak. De bevestiging/voorstel krijgt u dan binnen 8 werkuren toegestuurd.

Vergoeding en eigen risico

De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en vallen daarom niet onder uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding is echter verschillend per maatschappij en per polis. Lees verder

Therapeutische schoenen

Hebt u probleemvoeten, waardoor het altijd moeilijk is om goed passende en/of mooie schoenen te vinden? PodoXpert IJsselstein heeft schoenen, pantoffels en slippers die speciaal gemaakt zijn voor alle voetmaten en -vormen. Onze therapeutische schoenen zijn modern, bieden kwaliteit, comfort en stijl en kunnen worden gedragen om probleemvoeten en vele chronische voetaandoeningen te verlichten en zijn uitermate geschikt voor therapeutische zolen. Vraag uw podotherapeut om meer informatie.

Keurmerk Kwaliteit voor PodoXpert

PodoXpert heeft door vast te houden aan haar kernwaarden - aandacht en tijd voor patiënt en zorgverlening - een hoge kwaliteitsnorm in de podotherapie. Daarvoor heeft PodoXpert dan ook een certificaat Praktijkkeurmerk gekregen. Dit keurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het Praktijkkeurmerk dat deze praktijk nu mag voeren, maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg, patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en overheid, zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van deze praktijk.