Praktijk voor podotherapie in Vianen, Hagestein, Lexmond, Everdingen impressie praktijk - Voorstraat 53, 4132 AN Vianen - KvK - Huisarts Loonen

PodoXpert BLIJFT gewoon in Vianen

Omdat het pand waarin PodoXpert zit te koop staat, is er bij sommigen het misverstand dat onze vestiging in Vianen verdwijnt. Dat is NIET zo! Na verkoop verhuizen wij (vermoedelijk per 1 september a.s.) met de huisartsenpraktijk mee binnen de gemeente, dus PodoXpert blijft gewoon in Vianen!

Telefoon / e-mail:

Podotherapie: 030 687 07 08 / vianen@podoxpert.nl

Uw specialist:

Podotherapie: Constant Kivits

Telefonisch bereikbaar:

Podotherapie: Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Openingstijden:

Van 1 april tot 1 september - Maandag van 8.00 - 14.00 uur
Vanaf 1 september weer Vrijdag van 8.00 - 14.00 uur

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tijdens kantooruren.
Behandelingen vinden uitsluitend plaats in de praktijk en op afspraak.

Nu ook ONLINE AFSPRAAK maken bij PodoXpert

Vanaf nu kunt u ook online een afspraak maken bij de Podoxpert-praktijk. U kunt via dit formulier een voorkeur aangeven in dag, datum en tijdvak. De bevestiging/voorstel krijgt u dan binnen 8 werkuren toegestuurd.

Vergoeding en eigen risico

De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en vallen daarom niet onder uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding is echter verschillend per maatschappij en per polis. Lees verder

Inloopmiddag

Deze vestiging heeft geen inloopmiddag gepland.

Keurmerk Kwaliteit voor PodoXpert

PodoXpert heeft door vast te houden aan haar kernwaarden - aandacht en tijd voor patiënt en zorgverlening - een hoge kwaliteitsnorm in de podotherapie. Daarvoor heeft PodoXpert dan ook een certificaat Praktijkkeurmerk gekregen. Dit keurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het Praktijkkeurmerk dat deze praktijk nu mag voeren, maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg, patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en overheid, zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van deze praktijk.